Türkiye Ve İtalya Arasında Dayanışma Konseri
Reklam
  • Reklam

Türkiye Ve İtalya Arasında Dayanışma Konseri

20 Mart Cuma gecesi Twitter ve Instagram'da...

20 Mart 2020 - 00:20

Cihat Aşkın online konserlerine yeni bir adım ekleyerek İtalya ve Türkiye arasında ‘Dayanışma Konseri’ yapıyor. 20 Mart 2020 akşamı Türkiye saatiyle 21.05 te Cihat Aşkın’ın Instagram hesabından yapılacak yayında İtalyan piyanist Roberto Issoglio, karantina altında bulunduğu Torino’dan Cihat Aşkın’a katılarak Beethoven’in İlkbahar Sonatı’ndan birinci bölümü seslendirecekler.

Aşkın konserle ilgili olarak, “Korona salgını sebebiyle İtalya, Avrupa’nın en çok acı çeken ülkelerinden biri şu anda. Türkiye gibi İtalya’da da insanlar evlerine izole şekilde yaşıyorlar. Ben de sadece Türkiye içinde değil ama dünyanın farklı ülkelerinde ki arkadaşlarımla da temas ederek birlikte dayanışma yollarını arıyorum” dedi.

Sanatı ön plana çıkararak ülkeler arası dayanışmayı da gündeme getiren sanatçılar, bu amaçla ilk kez bu şekilde bir etkinliği yapacaklar.

Tarih: 20.3.2020

Yerler:

INSTAGRAM 19.05 Italia / 21.05 Türkiye

@robertoissoglio

@cihataskin

TWITTER 19.15 Italia / 21.15 Türkiye

AskinCihat

RobertoIssoglio

Bu haber 865 defa okunmuştur.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ürkütücü Belirsizlikte Yol Almanın Zorluğu
Ürkütücü Belirsizlikte Yol Almanın Zorluğu
Hiç bir zaman rütbeli makamlara çıkmak içimden gelmedi.
Hiç bir zaman rütbeli makamlara çıkmak içimden gelmedi.